Mladost naše Župe Djeci naše Župe

 Svima je već poznato da je u nedjelju, 4. prosinca 2016. godine našu crkvu posjetio sv. Nikola. Njegov je dolazak zasluga naših Mladih koji su prije nepuna dva mjeseca na sjednici Vijeća Zajednice mladih odlučili da će na sebe preuzeti svu organizaciju ovog događaja. Bio je to projekt koji je krenuo od nule. Ništa nisu imali, ništa osim ideje i želje da obraduju našu djecu. Pokrenuli su svoju Fondaciju, prikupljali novac vođenjem stolnog tenisa, gitare, organiziranjem drugih aktivnosti, a najviše od svega pomogle su donacije ljudi koji su odlučili podržati njihov rad. Odlučili su da će ići na minimalni iznos od 500KM za 60 paketića. Novac je to koji nekima i ne znači puno, ali mladima je itekako značio. Radost kada su shvatili da će uspjeti ostvariti ovaj projekt, ponajviše donacijom Mare Jurkić u iznosu od 400KM, ne može se opisati.

Nesebično su odvojili svoje slobodno vrijeme i otišli kupiti slatkiše. Nesebično su dali sebe kada je trebalo sve te slatkiše zapakirati. Nesebično su dali sebe i kada je trebalo dogovoriti i pripremiti svaki detalj za sam dolazak sv.Nikole u crkvu. Bili su tu od početka do kraja...
U prilogu stavljamo fotografije koje do sada nismo mogli javno objaviti, kako bi sve ostalo u što većoj tajnosti, no prije toga naši Mladi zaslužuju jedno veliko HVALA, a ti mladi su - Franjo Iličević, Ana Ivanković, Ivana Iličević, Pavica Senić, Josip Šiljić, Ivana Agatić, Bono i Juro Ćulap (nećemo zaboraviti ni našu Moniku Udovičić koja se rado odazvala pozivu da pomogne pakirati slatkiše)!